Skjern lider andet nederlag i Champions League

25/10/2015

Skjerns håndboldherrer tabte for anden gang i Champions League-gruppespillet, da det blev til et 25-29-nederlag hjemme til Kadetten Schaffhausen.

Trods nederlaget topper Skjern stadig gruppe D med otte point efter seks kampe. Kadetten har nu fem point efter seks kampe.

Skjern var foran 13-12 ved pausen, men schweizerne blev ved med at hænge på, da det skulle afgøres.

I anden halvleg øgede Kasper Søndergaard til 14-12-føring med et fladt underhåndsskud, og det kunne ligne Skjerns femte sejr i gruppespillet.

Men sådan skulle det ikke gå. Kadetten reducerede til 13-14 efter en scoringspause på næsten otte minutter og udlignede kort efter til 14-14.

Skjern bragte sig straks foran 15-14, men Kadetten fik igen udlignet til 15-15. Og sådan blev det ved i den ret så afgørende fase af kampen.

Den norske stregspiller Bjarte Myrhol sendte Skjern i spidsen med en flot scoring til 16-15, men kort efter havde schweizerne vendt kampen til 17-16.

Skjern blev ramt af nogle dyre to minutters udvisninger, og Kadetten trak langsomt fra og kom foran 26-20, hvilket lignede en afgørelse på kampen. Skjern fik reduceret, men kom aldrig tæt på point i slutfasen.

I turneringens første fem kampe har Skjern vundet over Elverum, Metalurg Skopje, Kadetten Schaffhausen og Baia Mare, mens det blev til et nederlag ude mod Motor Zaporozhye.

Der resterer fire kampe i gruppespillet. To af dem er hjemmekampe i arenaen i Skjern mod Elverum og Motor Zaporozhye.