Skjern-matchvinder: Mest vilde comeback nogensinde

Skrevet af admin

09/11/2013

Dagens topnyheder

Skjerns stregspiller Thomas Klitgaard måtte lørdag finde sig i at blive begravet af sine holdkammerater i Jyske Bank Boxen, da Skjern slog Team Tvis Holstebro med 24-23 i Herre Håndbold Ligaen.

Klitgaard scorede det afgørende mål i sidste sekund, efter at Team Tvis i begyndelsen af anden halvleg havde ført opgøret med hele 18-11.

- Jeg tænkte bare, at bolden skal ind i mål. Det er ikke så meget anderledes end alle andre mål, mens kampen er i gang.

- Det er først bagefter, at man er mere glad for det mål end andre, siger Thomas Klitgaard.

- Det var sindssygt at blive overfaldet af 15 af mine holdkammerater, efter at vi var bagud med syv mål undervejs i kampen. Det er det vildeste comeback, jeg har været med til, siger stregspilleren.

Netop Skjern og Team Tvis plejer ellers at spille nogle drabelige kampe, hvor det ene hold i flere tilfælde har sat komfortable føringer over styr.

- Tvis spiller egentlig en rigtig god kamp mod os, og vi tror faktisk, at vi har tabt et par gange undervejs.

- Men netop fordi det er imod Tvis og på grund af vores eget gode efterår, så bliver vi ved med at tro på vores koncept. Og så vandt vi på mirakuløs vis, siger Thomas Klitgaard.

- Vi ramte ikke vores topniveau, men må give kredit til Tvis. Det var deres fortjeneste, at vi ikke fik gang i det, siger han.

Skjern indtager med sejren en delt førsteplads i ligaen, efter at topholdet KIF Kolding København overraskende tabte lørdagens kamp ude mod Skanderborg.

/ritzau/