Skjern misser dukseplads med nederlag i Aarhus

18/12/2013

Det lykkedes ikke for Skjern at snuppe førstepladsen i Herre Håndbold Ligaen, efter at KIF Kolding København havde åbnet døren med tirsdagens overraskende nederlag til Team Tvis Holstebro.

Skjern tabte onsdag lige så overraskende 24-29 på udebane til Århus Håndbold, som var anført at klubbens suveræne topscorer, Rune Ohm. Det blev til syv mål fra Rune Ohm, heraf tre på straffekast.

Århus Håndbold var bedst i anden halvleg, hvor Skjern slet ikke kunne følge med. Skjern var derimod godt med i de første 30 minutter, hvorefter det stod 12-12 ved pausen.

I anden halvleg magtede Skjern ikke at besejre aarhusianerne, som nu har vundet tre kampe i træk i den bedste danske håndboldrække.

Århus Håndbold blev ramt af seks tominutters udvisninger undervejs, mens Skjern kun blev idømt det halve strafminutter foran de 4077 entusiastiske tilskuere i Aarhus.

Hos Skjern fik EM-spillerne Henrik Møllgaard og Kasper Søndergaard vist, at de kan score mål. Møllgaard scorede syv gange, mens Søndergaard lavede fem kasser.

Nederlaget betyder, at Skjern fortsat har 26 point efter 17 kampe på ligaens andenplads. KIF Kolding København har et point mere på førstepladsen.

Bjerringbro-Silkeborg fortsatte den stigende formkurve ved at vinde 31-28 på hjemmebane over TMS Ringsted, efter at træner Per Carléns tropper ellers havde været bagud flere gange i kampen.

Sønderjyske spillede uafgjort 29-29 på hjemmebane mod GOG efter en meget jævnbyrdig affære hele vejen igennem.

Endelig vandt Aalborg Håndbold med 31-20 hjemme over Nordsjælland Håndbold. Det betyder, at nordjyderne har 25 point på ligaens tredjeplads.