Skjern-profil vil have sejr i svær CL-kamp i Rumænien

Skjern Håndbold er en smule under pres i håndboldens Champions League, hvor holdet søndag møder rumænske Baia Mare på udebane.

De danske vicemestre tabte den seneste kamp hjemme til Kadetten Schaffhausen, så nu skal der point på kontoen i Rumænien.

Det vurderer bagspilleren Daniel Svensson før kampen i gruppe D.

- Resten af kampene har fået en helt anden betydning nu. For nu skal vi ud og hente to point ekstra for ikke at stå i den sidste kamp på hjemmebane mod Zaporozhye og være tvunget til at vinde med seks mål.

- Det kan være et scenarie, der udspiller sig, hvis vi er rigtig uheldige, så derfor skal vi meget gerne hente to point, siger han til Skjerns hjemmeside.

Skjern tabte tidligere i Champions League-gruppespillet med 26-31 ude til ukrainske Motor Zaporozhye, der topper gruppen med ti point for syv kampe.

Skjern har - ligesom Baia Mare - otte point for seks kampe og ligger nummer to i gruppen på seks hold.

Kun de to bedste hold får mulighed for at spille sig videre i Champions League.

I september vandt Skjern 32-28 hjemme over Baia Mare, men sådan kommer det ikke nødvendigvis til at gå i søndagens kamp, mener Daniel Svensson.

- Der kommer til at være fuld skrald på. Baia Mare ved, at de står rigtig godt, hvis de slår os på hjemmebane.

- Så det bliver nok en helt lige kamp, hvor der kommer til at være lidt blod på albuerne. Vi glæder os til en fantastisk kamp i en helt anden håndboldkultur, siger han.

/ritzau/

Dagens Gossip