Skjern tager stor skalp og er videre i Champions League

Mens KIF Kolding København bliver ved at tabe i Champions League, så fortsætter Skjerns håndboldherrer med at hente sejre.

Søndag gik det ud over Metalurg Skopje, som hjemme i Makedonien tabte med 24-25. Skjerns afgørende mål blev sat ind af Morten Balling et minut før tid.

Dermed er Skjern videre til 1/8-finalen som enten etter eller toer. Lige nu er holdet placeret på andenpladsen med 13 point efter ni kampe - blot et point efter førerholdet Motor Zaporozhye.

I første halvleg gik Skjern fra 9-9 til en føring på 13-9, men smed lidt af forspringet inden pausefløjt, så stillingen var 13-11 til det danske mandskab.

Skjern begyndte bedst i anden halvleg og kom foran med fem mål, men fire makedonske scoringer i træk bragte Metalurg tilbage i kampen ved stillingen 18-17 til jyderne.

Rutinerede Kasper Søndergaard og Thomas Klitgaard skabte lidt ro på spillet igen med en scoring hver, så Skjern kom foran 20-17.

I den periode havde Bjarke Christensen en afbrænder af de helt store, da han ramte forbi et tomt mål, efter at Metalurg i undertal havde satset ved at tage målmanden ud.

I den anden ende af banen diskede Skjern-keeper Søren Pedersen op med nogle vigtige redninger.

Alligevel var Metalurg ved at skabe kontakt for første gang siden stillingen 9-9. Makedonerne reducerede til både 20-21 og 21-22.

Lasse Mikkelsen øgede til 23-21, men Metalurg reducerede endnu en gang og skabte stor spænding om resultatet ved både 23-23 og 24-24.

Efter Morten Ballings første scoring i kampen til 25-24, så var Metalurg i angreb længe, men det endte med et forsøg langt over mål i de sidste sekunder af opgøret.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip