Skjern-topscorer: Bittert og mærkeligt at tabe til KIF

Markus Olsson viste storspil for Skjern, da den svenske landsholdspiller sammen med holdkammeraterne torsdag aften indledte sæsonen med at kæmpe om Super Cup-pokalen.

Indsatsen blev belønnet med en kåring af Markus Olsson som Super Cup Fighter 2015 hos herrerne, men det var ikke nok til at tage sejren.

Skjern tabte knebent 22-23 til KIF Kolding København, og Markus Olsson ville hellere end gerne bytte sin fighterkåring ud med en titel til Skjern.

- Det var bittert at tabe, og det er helt mærkeligt at stå her nu og have tabt. To minutter før tid havde vi en god følelse omkring kampen, og pludselig vendte det hele.

- Så jeg står og undrer mig over, hvad der skete, og hvordan vi kunne ende med at tabe, siger Markus Olsson til klubbens hjemmeside.

Det var svenskernes første betydningsfulde Skjern-kamp efter skiftet fra den svenske klub IFK Kristianstad, og han sørgede blandt andet for otte mål for sit mandskab og blev kampens topscorer.

- Det kunne have været helt fantastisk at vinde den her titel i vores første kamp. Der var en fantastisk stemning under kampen, og i det hele taget er det en rigtig god hjemmebane, vi har fået.

- Det rakte ikke, men jeg er sikker på, at vi nok skal få masser af sejre her i løbet af sæsonen, lyder det fra Markus Olsson.

Skjerns næste kamp venter allerede på tirsdag, hvor holdet spiller pokalkamp mod Team Vesthimmerland.

/ritzau/

Dagens Gossip