Skjern-træner: 36 mål burde være nok til at vinde

Skjerns håndboldherrer fik aldrig styr på defensiven i søndagens målrige kamp hjemme mod HC Motor Zaporozhye.

På trods af 36-36-resultatet mod de fysisk store og stærke ukrainere er Skjern-træner Ole Nørgaard dog overordnet tilfreds med præstationerne i gruppespillet.

- Jeg er ærgerlig over, at 36 scorede mål på hjemmebane ikke var nok til at vinde. Men vi må blankt erkende, at vi aldrig nogensinde fik fat i vores forsvar.

- Selv om vi forsøgte forskellige ting i forhold til returløb og forsvar, så står vi ikke med en fornemmelse af, at der nogensinde var bund i noget, siger Ole Nørgaard til klubbens hjemmeside.

Ukrainernes velfungerende angrebsspil havde afgørende betydning for, at Skjern i sidste ende ikke stod tilbage med sejren.

- De var fysisk stærke, og så var de fantastisk dygtige i deres temposkift. Vi kunne ikke stå imod mand mod mand, og når vi fik for mange af de situationer, gik de enten igennem selv, og ellers slap de den videre til den næste, som kom i fart.

- På den måde udnyttede de deres fysik rigtig godt, og det var deres spil sat op omkring, forklarer Nørgaard.

Allerede inden søndagens opgør var Skjern sikre på avancement i Champions League, og overordnet set er Ole Nørgaard godt tilfreds.

- Vi havde en målsætning om at gå videre, og det mål har vi nået. Vi var rigtig tæt på at gå videre som nummer et, og vi har spillet nogle meget gode kampe på trods af, at vi har haft nøglespillere ude.

- Så Champions League har helt sikkert været godkendt. Men det er netop også på den baggrund, vi ærgrer os over, at vi ikke lige fik gjort det helt færdigt, fastslår Skjern-træneren.

Det uafgjorte resultat betød, at Skjern sluttede som toer i Champions Leagues gruppe D efter HC Motor Zaporozhye.

Skjern får næste år fornøjelsen af at møde hviderussiske Meshkov Brest i to kampe om at nå frem til 1/8-finalerne.

/ritzau/

Dagens Gossip