Skjern-træner: Århus Håndbold ville det mere end os

I september blev Århus Håndbold knust med 15 mål i Skjern Bank Arena. Tre måneder senere tog aarhusianerne revanche, da de onsdag aften besejrede et formstærkt Skjern-mandskab med 29-24.

Skjerns cheftræner Ole Nørgaard har derfor ikke mange rosende ord til sine spillere.

- Vi er et hold, der er afhængige af, at folk er der 100 procent. At man gør sig umage, og at man vil det her. Det ville vi bestemt ikke.

- Vores angrebsspil kom aldrig op i fart. Vi tabte for mange dueller. Det var klart et udtryk for, at Århus Håndbold ville det mere end os, siger Skjern-træneren til klubbens hjemmeside.

Trods den manglende kvalitet i spillet var Ole Nørgaard i højere grad skuffet over den mentale parathed.

- Det, som var mest skuffende, var at se vores vilje - eller mangel på samme. Vi lignede ikke et hold, der hungrede efter den førsteplads. Over en bred kamp var vi ikke på noget, der lignede 100 procent, siger Ole Nørgaard.

Han mener dog ikke, at Skjern undervurderede Århus Håndbold.

- Det håber jeg sandelig ikke. Kun tåber undervurderer Århus Håndbold, så det kan jeg ikke forestille mig. Det ville være noget nær det dummeste, mener Ole Nørgaard.

Spilleglæden og motivationen burde være i top, men ikke mange Skjern-spillere havde taget glæden og gejsten med til Aarhus, mener Skjerns playmaker Claus Møller Jakobsen.

- Vi manglede tænding, vildskab og mental parathed. Århus Håndbold var bedre i alle spillets facetter. Vi fik aldrig løst deres 5-1-forsvar og måtte slide ufatteligt meget for vores mål, siger Claus Møller Jakobsen.

Med onsdagens nederlag forbliver Skjern på andenpladsen i ligaen med et point op til KIF Kolding København og et point ned til Aalborg Håndbold på tredjepladsen.

Skjern har mulighed for at rejse sig på lørdag, hvor modstanderen på hjemmebane er Skanderborg.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip