Skjern-træner forventer trætte spillere mod Aalborg

17 timer. Så lang tid tog det for Skjern Håndbolds trup at tage turen fra Makedonien til Danmark efter søndagens Champions League-kamp i Skopje mod HC Metalurg.

Klokken blev 2.30 natten til tirsdag, før træner Ole Nørgaard og hans trup var hjemme, og spillerne får ikke lang tid til at nyde 25-24-sejren og avancementet fra gruppe D.

Allerede onsdag aften kommer Aalborg Håndbold nemlig på besøg i Skjern i Boxer Herreligaen.

- Vi er altid lidt søgende i forhold til, hvor meget disse kampe koster os. Da vi senest var fire dage i Rumænien (til kampen mod Baia Mare, red.) kunne vi nærmest ikke stå på benene til sidst i den næste kamp mod Århus Håndbold.

- Vi er opmærksomme på, at vi bliver udfordret på samme vis mod Aalborg, siger Ole Nørgaard.

Aalborg Håndbold var også i kamp på udebane i weekenden. Lørdag avancerede nordjyderne fra tredje runde i EHF Cuppen med en 32-28-sejr ude over TSV St. Otmar St. Gallen i Schweiz.

Skjern-træner Ole Nørgaard understreger, at han overordnet set er glad for, at hans hold spiller mange kampe.

- Der er ikke noget tudefjæs herfra. Når vi stiller op til kampen mod Aalborg, gør vi det for at vinde den.

- Men ser vi på det med helikopterperspektivet, så har et kampprogram som vores selvfølgelig konsekvenser hist og pist. Men indtil videre har vi været rigtig gode til at minimere de omkostninger.

- Vi arbejder stenhårdt på at fortsætte med det. Men vi ved, at det har en pris, også når man har en trup, der antalsmæssigt er så smal som vores, siger Ole Nørgaard.

På grund af slitage har træneren visse spørgsmålstegn i sin trup før kampen mod Aalborg Håndbold. Bagspilleren Daniel Svensson har blandt andet døjet med problemer i låret.

Mens Skjern Håndbold topper ligatabellen med 18 point for 12 kampe, er Aalborg Håndbold efter overraskende nederlag hjemme til Skive fH og Århus Håndbold raslet ned som nummer seks med 15 point for 13 kampe.

Skjern har hentet 11 point i de seneste seks ligakampe, men Ole Nørgaard lader sig ikke forblænde af stillingen.

- Jeg er ikke i tvivl om, at Aalborg er i top-4, når tingene skal afgøres.

- Aalborg-spillerne har en rigtig god fysik, som de formår at bruge. Det vil de prøve at udfordre os på, vel vidende at vi har været ude at rejse og har haft et heftigt kampprogram.

- Det passer os nu meget godt. Forsvarsmæssigt handler det for os om, at Martin Larsen og Sander Sagosen ikke kommer for godt i gang i deres etablerede angrebsspil.

- I den anden ende handler det om at få åbnet op for deres fysisk stærke forsvar og skyde forbi en velspillende målmand (Andreas Palicka, red.), siger træneren.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip