Skjern-træner: Vi skal holde GOG's kontrafase nede

Skrevet af admin

19/02/2015

Dagens topnyheder

Skjern Håndbold skal op mod et hold med selvtillid, når den vestjyske klub torsdag aften møder GOG Håndbold på udebane.

Den fynske klub er ubesejret i ni kampe i træk i Boxer Herreligaen, hvoraf klubben har vundet syv af kampene.

Skjerns cheftræner, Ole Nørgaard, forventer da også en særdeles svær kamp i Gudme.

- GOG er kommet godt i gang. Men jeg er mere overrasket over, at de fik et relativt svagt udlæg på sæsonen, for det er et rigtig godt hold, som kan nogle ting til perfektion, siger han.

- Jeg er fortrøstningsfuld, men det er altid svært at møde GOG. Per definition står vi lidt halvskidt til deres kontraløb.

- GOG har gennem mange år indarbejdet kontraløb, hvor de bare spæner op ad banen. De løber rigtig mange hold ned, og det er altid en udfordring for os at spille mod dem. Helt basalt løber de hurtigere, end vi gør.

- Vi skal kompensere for det ved at spille klogt og disciplineret. Kan vi mindske tabene på deres kontrafase, så er vi nået langt, siger Ole Nørgaard.

Skjern-træneren kan dog trøste sig med, at han råder over det hold, som før 22. spillerunde havde scoret flest mål af alle hold i ligaen.

Efter at have været til VM i Qatar i januar har landsholdsspillerne Henrik Møllgaard og Kasper Søndergaard blandt andet fået godt gang i afslutningerne for Skjern.

- De fylder meget på vores hold, og de er afgørende for, at vi kan præstere godt. Det har stor betydning, at vi har fået dem hjem. Vi kan mærke, at vi er fuldtallige, og det var vi stort set ikke på noget tidspunkt op til jul.

- Det giver en anden ro, at vi ikke skal lave så mange tilpasninger, vi kan spille, som vi vil.

- Alvoren har også indfundet sig. Vi ved, at det er nu, vi skal være der i alle de turneringer, vi deltager i, siger Ole Nørgaard.

Skjern ligger på sjettepladsen med 24 point for 21 kampe, mens GOG er nummer syv med 23 point.

Efter de 26 runder i grundspillet går de otte bedste hold videre til slutspillet.

Torsdagens kamp mellem GOG Håndbold og Skjern Håndbold begynder klokken 19.30.

/ritzau/