Skoda introducerer den nye Superb

Superb har allerede sat nye standarder for rummelighed og plads i klassen for de større familiebiler. Superb kommer fra start i både TwinDoor varianten med den to-delte bagklap og i Combi versionen.

Startprisen er 299.000 kroner for Superb Combi 1.4 TSI 125 hk med Active udstyr. Startprisen for Superb med Common Rail turbodiesel motor er 330.000 kroner for TwinDoor GreenLine versionen med 105 hk frembragt af en 1.6 TDI motor. Superb GreenLine kan nu køre op til 23,8 km/l, hvilket er imponerende for så stor en bil.

Læs også: En ny form for suverænitet i Audi A8

Den nye Superb fås med 4 benzinmotorer og 3 Common Rail turbodieselmotorer. Superb med benzinmotor fås som 1.4 TSI, 1.8 TSI, 2.0 TSI og endelig topmodellen 3.6 FSI med 260 hk og 4x4 som standard. DSG fås til de 3 højstydende benzinmotorer.

Superb Combi er en af de biler i denne klasse, der tilbyder de bedste pladsforhold i bagagerummet og i selve kabinen. Bagsædepladsen er i særdeleshed meget rummelig og tilbyder passagerne en hidtil uset komfortoplevelse, hvor man nemt og ubesværet kan lægge det ene ben over det andet.

Superb Combi opnåede ved introduktionen de maksimale 5 stjerner i EuroNCAP kollisionstesten og tilbyder både fører og passagerer fremragende sikkerhed og op til 9 airbags.

Læs også: Ford B-MAX hitter i Europa

Superb er blevet redesignet med det nye Skoda-logo og har fået en ny dynamisk front. Et andet markant designelement er de nye baglygter med LED lys.

Dagens Gossip