Skoda introducerer Tour de France kampagnemodel

Sommertid er Tour de France tid. Verdens største og mest spektakulære cykelløb står for døren, og Skoda er med helt fremme forrest i feltet.

Tour de France har i år 100 års jubilæum, og Skoda markerer den hidtil hårdeste udgave af dette fantastiske etapeløb med en særlig kampagne.

Samtidig med Tour starten på den franske ø Korsika i morgen lyder startskuddet til bilproducentens store sommerkampagne. Der er efterhånden en mangeårig tradition for, at Skoda fejrer det spektakulære Tour de France med et rigtig godt Tour-tilbud, og i år er ingen undtagelse.

Årets Tour bil er den familievenlige Fabia Tour de France med masser af udstyr. Man får eksempelvis aircondition, 15" sportslige alufælge, fartpilot, el-opvarmelige forsæder og el-ruder i de forreste døre. Vælges Combi versionen, følger der også sort tagræling med i prisen. Og for at markere det sportslige udtryk er Fabia Tour de France modellen til og med udstyret med mørktonede forlygter og tågelygter.

Fabia Tour de France fås med 4 forskellige motorer - 1.2 benzinmotor med 70 hk, 1.2 TSI med henholdsvis 86 hk og 105 hk. Den største TSI benzinmotor fås også med 7-trins DSG gear. Foretrækkes TDI Common Rail turbodieselmotoren, fås Fabia Tour de France i en 1.6 TDI version med 90 hk. Fabia Tour de France sælges både som hatchback og Combi.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip