Skoda introducerer Tour de France kampagnemodel

Sommertid er Tour de France tid. Verdens største og mest spektakulære cykelløb står for døren, og Skoda er med helt fremme forrest i feltet.

Tour de France har i år 100 års jubilæum, og Skoda markerer den hidtil hårdeste udgave af dette fantastiske etapeløb med en særlig kampagne.

Samtidig med Tour starten på den franske ø Korsika i morgen lyder startskuddet til bilproducentens store sommerkampagne. Der er efterhånden en mangeårig tradition for, at Skoda fejrer det spektakulære Tour de France med et rigtig godt Tour-tilbud, og i år er ingen undtagelse.

Årets Tour bil er den familievenlige Fabia Tour de France med masser af udstyr. Man får eksempelvis aircondition, 15" sportslige alufælge, fartpilot, el-opvarmelige forsæder og el-ruder i de forreste døre. Vælges Combi versionen, følger der også sort tagræling med i prisen. Og for at markere det sportslige udtryk er Fabia Tour de France modellen til og med udstyret med mørktonede forlygter og tågelygter.

Fabia Tour de France fås med 4 forskellige motorer - 1.2 benzinmotor med 70 hk, 1.2 TSI med henholdsvis 86 hk og 105 hk. Den største TSI benzinmotor fås også med 7-trins DSG gear. Foretrækkes TDI Common Rail turbodieselmotoren, fås Fabia Tour de France i en 1.6 TDI version med 90 hk. Fabia Tour de France sælges både som hatchback og Combi.

Dagens Gossip