Skøn video: Dreng tager sine første skridt - lægerne sagde, at det aldrig ville ske

Forleden overraskede et-årige Jenson Whitehouse alle. Både sin familie og lægerne måbede over den lille dreng, der trodsede alle odds. Det skriver Metro

I december fik forældrene, Garry og Chantal Whitehouse, at vide af lægerne, at deres søn med stor sandsynlighed ville være bundet til en kørestol hele livet, fordi han led af en sjælden muskelsygdom, Duchenne Muscular Dystrophy, der gør det umuligt at gå.

Læs også: Vidunderlig video: Hund giver baby kravle-lektioner i verdensklasse

Men den melding havde ingen vist nævnt for et-årige Jenson fra Churchdown, Gloucester i England. For forleden stod den glade dreng pludselig op, og så begyndte han at gå - mens han forældre måbede. Se videoen nederst på siden.

- Det var et utroligt øjeblik. Vi sad og så et program i fjernsynet med en trist historie om en dreng med dårlige betingelser, forklarer Jensons far, Garry, og tilføjer:

Læs også: Ung kvinde kunne ikke drikke vand: Indtil lægerne fjernede den ulækre årsag 

- Det næste vi ved, er, at Jenson rejser sig op med sin gåvogn og begynder at bevæge sig rundt. Det var simpelthen forbløffende. 

Selvom Jensons forældre kender alvoren af sønnens sygdom, kan de ikke lade være med at føle håb oven på det store øjeblik.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

- Vores håb er, at han vil blive ved med at være mobil i lang tid, og han kan føre et normalt liv, forklarer Jensons far, Garry. 

Se videoen med Jensons store øjeblik:

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip