Skønhedsdronning træder frem på scenen klædt som sygeplejerske, kigger op og forbavser alle

Normalt er der sang, dans eller en anden form for optræden på plakaten, når deltagerne går på scenen ved skønhedskonkurrencer.

Men Kelley Johnson havde noget helt andet i uniformærmet, da hun trådte op foran publikum til Miss America.

Miss Colerado sprang glitterkjolerne over og iførte sig sin sygeplejeuniform. Hendes monolog går nu viralt.

- Alle sygeplejersker har haft en patient, der minder dem om, hvorfor de blev sygeplejersker til at begynde med. Min var Joe, lagde hun ud.

Patienten Joe havde begyndende Alzheimers. Han havde øjeblikke med og uden sin hukommelse.

- Men det sværeste ved sygdommen var hans mareridt. Han vågnede om natten og råbte og skreg, men hvis jeg bare gik derind og holdt ham i hånden i nogle øjeblikke, kunne jeg som regel få ham til at falde ned. Men så ville han gerne snakke. Han spurgte, om jeg kunne ændre hans behandling. ’Nej, Joe, det kan jeg ikke, jeg er kun sygeplejerske’. ‘Hvad med min medicin? Kan du ordne det?’. Jeg sagde: ‘Nej, Joe, det kan jeg ikke. Jeg er bare sygeplejerske’, fortalte Miss Colerado.

Selvom hun ikke kunne hjælpe ham med de ting, havde de en forbindelse på andre måder.

- Han spurgte mig om volley ball. Vi talte om hans børnebørn. Og han drillede mig om, at jeg var den eneste sygeplejerske på afdelingen, der kunne nå gazebindet på den øverste hylde. Vi grinte meget. Men en aften ændrede det sig, sagde Kelley Johnson.

Læs også: Tre søstre fødte på samme dag - og så kom den fjerde overraskelse

Hun opdagede, at han sad og græd på sit værelse.

- Jeg gik over til ham og løftede hans ansigt fra hans hænder og sagde ‘Joe, jeg ved, at det her er virkelig svært. Men du er ikke defineret af din sygdom. Du er ikke bare Alzheimers. Du er stadig Joe’. Han kiggede på mig og sagde ‘Det samme gælder dig. Selvom du siger det hele tiden, er du ikke bare en sygeplejerske. Du er min sygeplejerske, og du har ændret mit liv, fordi du har bekymret dig om mig’, fortalte hun.

- Det var der, det slog mig. Patienter er mennesker med familie og venner, og jeg vil aldrig være en sygeplejerske, der lader som om, for du er ikke en patient og et værelsesnummer. Du er et menneske først og fremmest. Joe mindede mig den dag om, at jeg redder liv. Jeg vil aldrig bare være en sygeplejerske, sluttede hun monologen.

Den er i skrivende stund set over to millioner gange.

Se videoen nedenfor.

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip