Skønhedskirurgi og fitness gør Ana mere lykkelig: Se hendes vilde forvandling

48-årige Ana Drk kommer fra Sverige, men har igennem de sidste 20 år boet i Næstved på Sydsjælland.

Dagens.dk har taget en snak med hende om sine oplevelser med gentagne skøndhedsoperationer, for at undersøge, hvad det er, der får hende og et stigende antal danskere til at lægge sig under kniven:

- Jeg har fået silikoneimplantater i brysterne, botox i panden og filler i læberne. Jeg har også fået en intimkirurgisk operation, en fedtsugning og næsen opereret tre gange. Desuden er mine øjenbryn tatoverede, og jeg har fået lavet fake-negle. Det er vist det hele, smiler den sporty kvinde, der ser mindst ti år yngre ud, end hun er.

Ana er ikke den eneste, der lægger sig under kniven, og Dagens.dk har således tidligere berettet om en stigning blandt danskere, der vælger at forskønne sig med bl.a. kirurgiske indgreb:

Læs også: Danskerne er vilde med skønhedsoperationer: Her er de 5 mest populære indgreb

Foto: Privat, Ana Dkrs læber før og efter operation

Det er ikke en hemmelighed, at Ana vælger at bruge sine penge på sig selv fremfor at købe dyrt lingeri, tasker og cremer. Kæresten, som hun lærte at kende gennem Beautifulpeople.com for et par år siden, har intet imod det og synes tværtimod, det er godt, hun dyrker fitness og går op i sit udseende.

Læs også: Kamilla har fået en 'Mommy Makeover': Endelig har jeg fået friheden til at være den, jeg er

Fitness og skønhedsoperationer hænger sammen
Netop fitness hænger sammen med Anas fokus på sit udseende, mener hun:

- Jeg elsker at powerwalke, dyrke yoga og styrketræne. Men når man træner så meget, som jeg gør, bliver man også meget bevidst om, hvordan man ser ud. Man kan sige, man bliver observant på sin krop og bliver mere forfængelig. Men jeg har først nu efter en fedtsugning fået fjernet den delle, der har siddet på min mave i over 30 år, og som jeg ikke har kunnet træne væk, siger Ana Dkr og uddyber:

- Jeg måtte jo indse, at jeg aldrig ville komme af med den, fordi min hud med årene er blevet mindre elastisk og ikke vil trække sig sammen. Så jeg tænkte, at nu gider jeg ikke at se på det her mere, og jo ældre jeg bliver, desto større bliver den.

Ana fortæller, at hun sidste gang blev opereret den 20. september i år, og at hun nu endelig kan dyrke sport igen. Men det har været hårdt for hende ikke at måtte træne i de seks uger, lægerne anbefaler, at man forholder sig i ro efter operationen.

- Det gik godt, og jeg har har kun et par små ar tilbage på maven efter operationen. Den foregik i fuld narkose, så jeg mærkede intet undervejs, og da jeg vågnede igen, fik jeg smertestillende medicin. Det hele gik, som det skulle, og det bedste var, at jeg med det samme kunne se resulatet, siger Ana.

Foto: Privat, Ana Dkr

Læs også: 15-årig pige gennemgår dukkelignende plastikkirurgi for at vinde ekskæresten tilbage

Fik fjernet to liter fedt
Ana fik foretaget fedtsugningen på en klinik i Litauen, hvor priserne er omkring halvdelen af, hvad de er i Danmark.

- Kirurgen fjernede to liter fedt. Det bedste er, når der er mere fedt, for så har kirurgen mere at arbejde med. Men der må højst fjernes tre liter fedt, ellers kan man risikere at dø af det, siger hun.

Hun forklarer desuden, at det overskydende fedt blev overført til hendes balder:

- Jeg vil gerne have endnu mere fyldige balder, så jeg overvejer at få sat et par implantater ind under baldemusklerne efter kiurgernes anbefaling. Jeg betagter det som en fremtidssikring i forhold til mit spejlbillede, og at jeg ikke ender som en gammel dame med siddesår. Silikoneimplantaterne fungerer vel som en slags gelepladder, der er bløde at sidde på, griner Ana.

Sidste år fik hun forstørret sine bryster med et par silikoneimplantater ved en operation i Tyrkiet. Hun skulle egentlig kun have haft slebet næseryggen lidt ned med en særlig kirurgisk høvl, man bruger til det formål og have rettet lidt på næsetippen, men så fik hun et samlet godt tilbud på både at få lavet bryster og ordnet næsen på samme tid.

Læs også: Så mange er utilfredse med deres bryster

En lille Hollywood-næse og en ny mis
- I Tyrkiet og Iran er kirurgerne meget dygtige til næseoperationer, fordi mange sydeuropæere er kede af deres store næser og gerne vil have dem gjort mindre. Jeg tog altså til en klinik i Tyrkiet for at få foretaget indgrebet, men jeg er sådan en kvinde, der skal have en proportioneret næse og ikke sådan en lille Hollywood-næse, siger Ana.

Foto: Privat, Ana Dkr

Foto: Privat, Ana Dkr

Hun er også glad for sine tatoverede øjenbryn, fordi hun nu ikke længere skal stå hver morgen foran spejlet og rette på dem. Botox har fjernet bekymringsrynken mellem øjnene på hende, og takket være fillers i læberne synes hun, at hun nu ikke mere ser så skrap ud, som hun gjorde med små læber.

- Efter jeg havde født min søn, fik jeg foretaget en intimkirurgisk operation, fordi jeg revnede på kryds og tværs, og lægerne var nødt til at sy musklerne sammen for at gøre mig stram igen. I forbindelse med denne operation fik jeg formindsket de indre skamlæber, som generede mig, når jeg for eksempel cyklede, fordi de var for lange. Jeg er glad for resultatet og synes, jeg har fået en mere kronologisk korrekt mis, men det var en hård omgang, fordi jeg fik en infektion, der gjorde,  jeg skulle på en intravinøs pencilinkur, siger Ana.

Foto: Privat, Ana Dkr

Foto: Privat, Ana Dkr

Læs også: Nu er det lige så normalt at få opereret kønslæber, som det er at få større bryster

- Før jeg blev strammet op, var det et problem, at jeg ikke kunne løbe og træne uden at dryppe. Nu har jeg fået styr på det igen og kan kun anbefale kvinder, der lider af inkontinens at få foretaget indgrebet, der genskaber det, der er gået i stykker, uddyber hun.

Foto: Privat, Ana Dkr

Ana mener, at vi alle er påvirket af, hvordan samfundet synes, vi skal se ud, og det er hun naturligvis også.

- Jeg kan bare ikke se, at at det skal være pinligt og hemmeligt, at man bruger Botox og fillers for at forbedre sit udseende. Jeg taler gerne med andre om, hvad jeg har fået gjort og gerne vil have lavet. For tiden overvejer jeg for eksempel at få en bøjle på tænderne, så mine hjørnetænder kan blive mere lige, end de er nu. Det er, som om de er blevet mere skæve med aldereren, og det vil jeg gerne have rettet, selv om det er dyrt og vil koste minimum 25.000 kroner, siger Ana og understreger:

- Operationer eller ej, så skal man huske at dyrke meget motion, spise varieret, drikke et glas vin, grine og dyrke en masse sex. Så er kimen til et godt udseende lagt.

Er du interesseret i at vide mere, så kontakt Ana Drk via Facebook.

Foto: Privat, Ana Dkr

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip