Skolebørn fik personlige breve fra hertuginde Catherine og prins William

Ihærdighed og entusiasme betaler sig. En gruppe elever fra Chirton Church of England Primary School blev kongeligt belønnet med et personligt brev fra prins William og hertuginde Catherine, efter de selv hver især havde sendt et brev til det royale par. Det skriver Hello Magazine.

Fire generationer samlet til kongelig barnedåb. Se billederne på billedbladet.dk

På grund af et faldende elevtal til kun 11 nye elever var skolen i Wiltshire i fare for at blive lukket, så børnene skrev til prins William og hertuginde Catherine for at spørge, om lille prins George dog ikke kunne blive indskrevet. At få Storbritanniens kommende konge på skolen ville overtale de lokale myndigheder til ikke at lukke stedet, mente de mindste elever.

To måneder senere blev både elever og lærere på skolen noget overraskede, da posten blev leveret. Hvert barn havde modtaget et personligt brev fra prins William og hertuginde Catherines kontor på Kensington Palace, og i hver kuvert lå desuden et foto af parret med lille prins George knipset dagen efter hans fødsel på St. Mary Hospital.

Sådan skriver Hello Magazine, som også citerer skoleleder Amy Bekker Wrench:

- Vi var ovenud lykkelige for at få svar på vores breve. De er lige landet på mit skrivebord, fortæller hun.

En lille pige kaldet Keeleigh fik følgende hilsen i sit brev fra prins William og hertuginde Catherine:

- Deres kongelige højheder var imponerede over dine overbevisende ord. Du beskrev Chirton med sine smukke, store arealer som den ideelle skole for prins George.

Ifølge britske Sunday Express har Chirton Church of England Primary School nu oplevet en stigning til 19 indskrevne elever og står derfor ikke længere til lukning.

Prins George får usædvanlige gaver. Læs hvad det er på billedbladet.dk

Af Lisbeth Grube, BILLED-BLADET/NewsDesk, Aller Media.

Dagens Gossip