Skoledreng legede "Chili-Klaus" og blev blind

De mange videoer med den chilientusiastiske Klaus, som alene eller sammen med kendisser fortærer den ene stærke chili efter den anden, fungerede fornyelig som inspirationskilde, da en 11-årig dreng kom galt afsted med en chili.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

En 11-årig dreng ved navn Benjamin og hans kammerat havde taget en stærk chili med i skole, men da de havde spist den stærke frugt, reagerede Benjamin meget voldsomt.

Det skriver tv2.

- Vi blev ringet op af skolen, som fortalte, at Benjamin var hævet i hele ansigtet, havde udslæt og han kunne ikke se noget, og han var selvfølgelig bange og i panik, og min eksmand hentede ham med det samme, fortæller Pernille Bendixen, mor til Benjamin, til tv2.dk.

LÆS OGSÅ: Video: Chili-Klaus laver krasser med verdens stærkeste chile

Benjamin har efterfølgende fortalt, at han og kammeraten havde set en af Chili-Klaus' videoer og derfor ville prøve det samme.

Ud over voldsomt udslæt og hævelser i ansigtet, mistede Benjamin også synet, efter han gned sig i øjnene.

- Vi troede i første omgang ikke på, at det var en chili, for den slags reaktioner kan en chili da ikke give, men vi fik af vide af sygeplejersken på skadestuen, at det havde hun set før, og at ”det var ham Chili Klaus på internettet”, der var inspirationskilden, siger Pernille Bendixen til tv2.

LÆS OGSÅ: Rasmus Tantholm fælder tårer: Spiste chili med Chili-Klaus 

Det var en allergisk reaktion, der fik Benjamin til at reagere så voldsomt.

På Skadestuen blev Benjamin overvåget, og sygeplejerskerne overvejede antihistaminer, men hævelsen gik i sig selv efter noget tid, og synet kom tilbage.
   
- Jeg ved ikke, hvor drengen havde fået den stærke chili fra, men når de er så unge, så ved de jo ikke, hvor alvorlige konsekvenser, den stærke frugt kan have. For dem var det jo bare sjovt – altså lige indtil, at benjamin fik den allergiske reaktion, siger Benjamins mor til tv2.

Dagens Gossip