Skoleinspektør ser hjemløs mand rode i skraldespand: Nu spredes historien over hele kloden

John Brantley stoppede op og kiggede en ekstra gang, da han i tirsdags gik forbi en hjemløs mand på en parkeringsplads i den amerikanske delstat Alabama.

Skoleinspektøren havde været inde i en elektronikbutik i byen Mobile. På vej tilbage til bilen lagde han mærke til den sultne mand, der rodede i en skraldespand på parkeringspladsen.

John Brantley kunne se, at den hjemløse mand fiskede lidt pomfritter og en halvspist bruger op fra affaldsspanden. Manden undlod at tigge de forbipassende om penge, mens han rodede rundt i skraldet.

Det blev starten på et usædvanligt møde, der gjorde et så stort indtryk på John Brantley, at han forleden skrev et opslag på Facebook om oplevelsen.

'Jeg er ikke en person, der bare uddeler penge eller hjælper hjemløse, da jeg er overbevidst om, at mange af dem ikke er hjemløse i virkeligheden,' skriver inspektøren.

Han fortsætter:

'Jeg har faktisk aldrig før set en person gennemrode en skraldespand for at finde noget at spise. Jeg vidste, jeg var nødt til at hjælpe ham.'

Han spurgte den hjemløse mand, om han ville have noget at spise fra en fastfood-kæde ikke langt fra parkeringspladsen. Den sultne mand sagde ja tak til tilbudet, og kort tid senere havde skoleinspektøren købt det største burgermåltid fra menukortet på restauranten.

Læs også: Han mishandler en hjemløs udenfor sin butik – det, der sker dagen efter, har rørt millioner

Manden - der præsenterede sig som Steve – fortalte, at han sidste år var endt på gaden i kølvandet på søsterens død.

De to mennesker snakkede sammen i noget tid. John Brantley kunne ikke glemme manden, da han satte sig ind i bilen og startede motoren.

"Jeg kørte væk med en tyngde i mit hjerte for denne mand,' skriver John Brantley i opslaget, der er tæt på være blevet delt én million gange af brugerne på Facebook.

Skoleinspektøren vendte bilen om kørte tilbage til den hjemløse mand, der havde afsluttet sit måltid.

'Jeg spurgte ham, om jeg kunne hjælpe ham på nogen som helst måde. Det var der sådan set ikke, svarede han. Han bad mig ikke om penge. Jeg spurgte ham, om jeg skulle købe ham et på måltider og sætte dem ind på et gavekort. Han fortalte mig, det ville være en meget venlig gestus.'

Kort tid efter kom John Brantley tilbage til Steve, der fik stukket et gavekort til flere måltider i hånden. Det skriver Opposing Views.

Steve brød grædende sammen. Han forklarede, at han havde fået kræft og derfor levede på lånt tid.

'Han var træt af sine smerter, og han ville være bedre stillet med at dø, da dette ikke var et liv. Jeg blev der noget tid og opfordrede ham til at kæmpe videre, mens jeg prøvede at holde mine tårer tilbage.'

Mødet har utvivlsomt gjort et stort indtryk på John Brantley, der afslutter det virale opslag på følgende måde:

'Jeg blev mindet om, hvor velsignet jeg er! Jeg har et køretøj, der får mig fra sted til sted. Jeg har et tag over hovedet, rent tøj, penge til at købe mad, rindende vand, elektricitet, mit helbred, et arbejde, familie og venner.'

'Nogle gange sender gud os ud i situationer, der skal minde os om, hvor velsignede vi er! Hvis du har læst så langt, så husk Steve i dine bønner!' 

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip