Skolelærer fotograferet i det samme tøj 40 år i træk

Det startede egentlig ved et uheld, men endte som en fast tradition, da skolelæreren Dale Irby 40 år i træk blev fotograferet i den samme 70'er skjorte og brune vest. Nu er både lærer og tøj endelig gået på pension.

Dale Irby blev i første omgang flov, da han i 1974 opdagede, at han var blevet fotograferet i nøjagtig det samme tøj som året før, hvor han var nyansat idrætslærer på Preston Elementary School i Dallas.

Hans kone, som også var ansat på skolen, udfordrede ham dog til at gøre det igen året efter, og dermed var en tradition, som fortsatte i 40 år, startet. Det skriver Dallas News.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - altid gratis nyheder og information.

Billeder fra alle årene dokumenterer, at der er tale om den samme mønstrede polyesterskjorte med 70'er-moderigtige store flipper og den samme kaffe-farvede uldvest - faktisk er det kunne brillerne og den skiftende hårfarve, som afslører, at tiden går.

Som idrætslærer gik Dale Irby stort set altid i skole i shorts og træningsdragt. Men når dagen for årets fotografering kom, blev 70'er outfit'et fundet frem.

SE OGSÅ: Bil smadrer ind i knaldende køer

De senere år havde han dog kun tøjet på de få minutter selve fotograferingen tog. Lige som det krævede, at han trak maven ind, hvis skjorten skulle lukkes.

Nu er Dale Irby så gået på pension, og det betyder også, at polyesterskjorten og den tilhørende vest har aftjent sin værnepligt. Den tidligere skolelærer har dog stadig tøjet liggende bagerst i skabet.

SE DE UTROLIGE BILLEDER AF DALE IRBY GENNEM 40 ÅR HER

Dagens Gossip