Skolepige blev mobbet og kaldt ‘baconlæber’ - tager hævn på den bedst tænkelige måde

Klassekammeraterne sagde, at Isabella Worlock var grim og kaldte hende for ‘baconlæber’ på grund af hendes akne. I dag har det 19-årige tidligere mobbeoffer fået en modelkontrakt.

- Jeg brugte ikke makeup, som var en ret stor ting på min skole, og jeg brød mig ikke om korte nederdele. Derfor fortalte de mig, at jeg var grim, og hvor forfærdelig en hud jeg havde, fordi jeg havde akne, siger Isabella Worlock til Mirror.

- De kaldte mig ‘baconlæber’. Jeg ved ikke engang, hvor det kommer fra, for bacon ligner ikke bumser. Jeg havde ret slem akne på min overlæbe og rundt om min mund.

Læs også: Far opdager hans søn har mobbet og tager sagen i egen hånd

Mobningen gjorde Isabella Worlock usikker på sig selv, og når hun kiggede på billeder af sin egen krop, kunne hun hele tiden finde noget, der kunne laves om.

Men selvbevidstheden kom til at betyde, at hun efter skolen blev model for en energidrik og fløj til Mallorca for at tage en serie billeder til et australsk mandemagasin. Hun kæmper om titlen i en Miss Scuba-konkurrence og håber på at kunne blive undertøjsmodel.

Britiske Isabella Worlock vil bruge sin genvundne selvsikkerhed til at tage rundt på skoler og få unge piger til at indse, at det ikke er i orden at mobbe.

- På min tid på skolen følte jeg, at ingen gjorde noget. Jeg fik så meget støtte fra min familie. Jeg vil også gerne have, at skoler ser på mobning på en anden måde.

Dagens Gossip