Skolepige hopper ud foran tog, efter 'facebookven voldtog hende'

En tragedie har fundet sted i Gdansk i det nordlige Polen, hvor kun 14-årige Anaid Tutghushyan er død.

Pigen begik selvmord efter mødet med en 40-årig mand, som går under navnet Krystian W. på de sociale medier. Det skriver Mirror

Anaid har før sin død chattet med manden på facebook, hvor hun udgav sig for først at være 25 år og dernæst 17 år gammel. Alderen betød dog tilsyneladende ikke noget for manden, og de aftalte derfor at mødes. Efter mødet kom pigen grædende hjem, fortæller hendes mor.

- Jeg spurgte hende, hvad der var sket, men hun ville ikke sige noget. Hun begyndte bare at græde og krammede mig, siger moderen.

Læs også: Kvinder i chok: Cosby undgår sexsag

Dagen efter tog hendes datter sit eget liv ved at hoppe ud foran et lyntog fra stationen Gdansk Orunia mod Wien i Østrig.

Til datterens begravelse kom en ven op og fortalte Anaid Tutghushyans mor, at Anaid havde ringet dagen før sit selvmord og sagt, at hun var blevet voldtaget. Derefter lagde Anaid Tutghushyan på og svarede ikke på sin telefon igen.

Den knuste mor begyndte at gennemtrawle sin datters liv på de sociale medier blandt andet, for at finde ud af, hvad der var sket. Her så hun korrespondensen med manden, der også har været i kontakt med andre piger, kunne moderen se. Dem kontaktede hun straks.

Læs også: Drabstiltalt: Jeg ville bare stoppe hendes skrig

Ud af de 14 piger, moderen kontaktede, fortalte tre af dem, at de også var blevet voldtaget af manden. Fire sagde, at de var forsøgt voldtaget, mens resten ifølge moderen sagde, at de var blevet forsøgt afpresset af manden.

Politiet kender manden fra to tidligere sager, hvor han er under anklage for at have voldtaget to 16-årige piger. Første sag blev afvist på grund af problemer med pigens troværdighed. Anden sag efterforskes stadig, ligesom politiet er i kontakt med de piger, moderen har talt med.
 

Følg Dagens Advarsler for flere lignende artikler:

 

Dagens Gossip