Skrækslagne politikere: Lille edderkop skabte stor uro

Normalt er alle velkomne til kommunalbestyrelsesmøder i Roskilde Kommune. Men efter Lejres kommunalbestyrelse holdt møde mandag aften, kan man konstatere, at der er undtagelser. En edderkop stjal opmærksomheden og skabte uro med sin uønskede tilstedeværelse. Det skriver Dagbladet Roskilde.

Midt under mødet kravlede en lille ottebenet behåret edderkop over gulvet i byrådssalen. Da edderkoppen satte kurs mod politikkernes fødder spredte panikken sig for alvor. Flere gange spænede den lille fyr over skoene. Det skabte så meget uro i salen, at borgmester Mette Touborg (SF) måtte hæve stemmen og banke i bordet og bede om ro.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Tilgengæld kunne gæsterne på tilskuerrækkerne sagtens se det sjove i optrinet, og de havde svært ved at holde latteren tilbage.     

Den ubudne gæst skabte et dilemma mellem politikerne - for skulle den lille fyr slås ihjel eller ej? En af salens to politibetjente, Leif Nielsen (S), satte efter edderkoppen, som straks benyttede sig af en drilsk slalomtaktik. Imens blev det for meget for Richard Benzen fra partiet Fokus, som netop har dyrevelfær som en mærkesag. Højtlydt udtrykte Richard Benzen utilfredshed med Leif Nielsens aktion.

Om edderkoppen slap levende fra kommunalbestyrelsesmødet vides ikke.  

Dagens Gossip