Skræmmende: Manden fandt 2,5 meter lang krokodille under sengen

For fremtiden vil Guy Whittall ikke ryste på hovedet, hvis nogen beder ham om at se efter monstre under sengen. Han har nemlig på nærmeste hånd oplevet, at have noget af det mest skræmmende der findes liggende på lur om natten.

Mr. Whittall, som er direktør i Humani Lodge i Zimbabwe, fandt en morgen en 2,5 meter lang krokodille under den seng, han netop havde sovet i hele natten.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

I otte timer var det kun madrassen og ganske få centimeter, som havde skilt ham fra det 150 kilo tunge krybdyr, der havde ligget fuldstændig stille.

Men utroligt nok var det slet ikke direktøren, der opdagede den uventede gæst. Han sad i køkkenet og spiste morgen, da hushjælpen pludselig begyndte at skrige i soveværelset.

- Det virkelig skræmmende er, at jeg faktisk sad på kanten af sengen den morgen, med bare fødder få centimeter fra krokodillen, fortæller Guy Whittall ifølge Daily Mail.

LÆS OGSÅ: Krokodille holdt turist som gidsel i to uger

Reptilen var kommet listende fra Turgwe River, som ligger et par kilometer fra Humani Lodge. Den havde tilsyneladende fundet sig godt til rette under sengen og gjorde modstand, da Mr. Whittalls ansatte forsøgte at få den ud af soveværelset.

- Jeg er ret sikker på, at alle i Humani fra nu af kigger under sengen, inden de går i seng, lyder det fra Guy Whittall. 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip