Skrap tante: Tragikomisk forløb med rene Rolf

Rolf Sørensen var lige så beskidt som alle andre cykelryttere i 1990'erne.

Den nyhed - hvis man kan kalde det en nyhed - er blevet modtaget med et stille smil om læben de fleste steder - og slet ikke med samme alvor, som da Bjarne Riis og Michael Rasmussen stod frem.

TV2-kommentatoren fra blandt andet Tour de France bliver tilgivet langt hurtigere end sine landsmænd, vurderer teolog og kommentator Sørine Gotfredsen.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med nu

- Rolf Sørensen har længe været en slags antihelt, fordi det har været så tragikomisk med det lange forløb, hvor han har nægtet at have taget doping.

- Der er opstået noget kærligt drilleri omkring ham med Rolf er ren-kampagnen, hvor der på typisk dansk manér grines af ham. Det er længe siden, at han har været en helt.

- Der er opstået en pudsig og lidt harmløs stemning om Rolf Sørensen, og jeg tror meget hurtigt, at folk vil sige, at det var til grin, at han kørte den så langt ud, men nu har han erkendt.

LÆS OGSÅ: Monte Carlo fastholder: Rolf er ren!

- Det er jo en folkelig vittighed, at Rolf er ren. Han er næsten blevet gjort til et komisk objekt. Han er blevet pillet så meget ned, at de fleste vil sige: Så lad ham lege videre, vurderer Sørine Gotfredsen.

Rolf Sørensen vil også i år kommentere blandt andet Touren på TV2.

/ritzau/

 

Dagens Gossip