Skred fra boyband: Nu får han pladekontrakt

Der var tårer og forundring hos One Direction-fans verden over, da popstjernen Zayn Malik i marts måned bekendtgjorde, at han forlod det populære boyband. 

Bruddet skyldtes, ifølge sangeren, at han ville leve et mere normalt liv i en alder af 22 år, men Zayn Malik forlader ikke fuldstændig rampelyset. Onsdag skrev han nemlig under på sin første solopladekontrakt. Det skriver Toronto Sun.

Den 22-årige sanger lagde onsdag aften et billede op på sin Twitter-profil, der viser ham underskrive kontrakten med et stort smil.

- Jeg ved, at jeg aldrig forklarede, hvorfor jeg gik. Det var for dette øjeblik, for at få muligheden for at vise jer, hvem jeg virkelig er, skriver Zayn Malik til billedet.

En af popstjernens tidligere samarbejdspartnere, den berømte musikproducer og talentspejder Simon Cowell, var hurtigt ude med lykønskningerne til den nye solosanger.

- Vi har arbejdet på dette i et stykke tid, og jeg er glad for at sige tillykke til Zayn Malik for at skrive kontrakt med RCA Records, skriver han på Twitter og tilføjer:

- Jeg tror, at de er det perfekte pladeselskab for Zayn Maliks solokarriere, og jeg er sikker på, at uanset hvad de udgiver sammen, vil det blive specielt.

Simon Cowell er manden bag One Direction, som i 2010 skrev kontrakt med gruppen på sit eget pladeselskab, Syco Records.

Se billedet af Zayn Malik på stjernens Twitter-profil her: https://twitter.com/zaynmalik

/ritzau/FOKUS

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip