Skud i Gladsaxe: Gerningsmænd brændte BMW af ved Lille Hareskov

Efter at have antændt en bil i Lille Hareskov kørte gerningsmænd væk i en anden bil. Københavns Vestegns Politi mener den afbrændte BMW har forbindelse til skudsagen fra Høje Gladsaxe tirsdag eftermiddag og efterlyser vidner.

Tirsdag kort før klokken 17 blev en ældre sølvgrå BMW 528i personbil sat i brand i Lille Hareskov ved Værløse. Bilen sættes i forbindelse med skud mod en mand klokken 15.30 ved det lille center i Høje Gladsaxe. Her var der mindst to mænd i bilen, som efterfølgende blev fundet på en lille stikvej til Måløvvej i Lille Hareskov.

Efterforskningslederen efterlyser nu vidner, som har set biler vente i skoven eller forlade den tirsdag mellem 15.30 og 17.

- Vi tror, en bil har ventet på en eller flere gerningsmænd i skoven eller samlet dem op et sted i nærheden. Vi hører også gerne fra vidner, som har set den sølvgrå BMW køre ind i Lille Hareskov efter 15.30, siger efterforskningsleder Søren Andersen.

Den afbrændte sølvgrå BMW 528i er årgang 1998, har registreringsnummer XV 57330 og er meldt stjålet på Frederikssundsvej i Brønshøj natten mellem den 20. og 21. januar.

Der er flere veje til og fra Lille Hareskov, som er et skovområde mellem Værløse, Skovløbervangen/Fægyden, Hareskovby og Ballerupvej.

Københavns Vestegns Politi hører også gerne fra vidner, som iøvrigt har set bilen efter den 20. januar. 

Efterforskningslederen beder desuden en mandlig bilist henvende sig som muligt vidne i sagen. Han er set klokken 16.20 køre i skoven i en lille rød bil, muligt hatchback-model, ad Skovlystvej mod syd fra Skovløbervangen/Fægyden. 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip