Skuddrama på serbisk café - fem er dræbt og 20 såret

En mand har tidligt lørdag åbnet ild på en café i det nordlige Serbien og har dræbt fem personer, heriblandt sin kone. 20 er såret, oplyser politiet.

- Manden kom ind i caféen og åbnede ild med en maskinpistol. Han dræbte sin kone og en anden kvinde, og herefter fortsatte han med at skyde på andre gæster i cafeen, beretter politiet.

Skuddramaet har fundet sted i byen Zitiste 80 kilometer nord for Beograd.

Politiet har umiddelbart efter skyderiet anholdt en mand i 30'erne.

Der hersker tvivl om, hvorvidt manden fortsat er gift med det ene offer. Den serbiske indenrigsminister, Nebojsa Stefanovic, fortæller ifølge Reuters til tv-stationen B92, at den mistænkte var separeret fra sin kone.

- Jalousi kan være et motiv. Han var en stille mand. Der er ingen optegnelser af, at han tidligere har begået kriminalitet, siger indenrigsministeren ifølge Reuters.

I Serbien har myndigheder - ligesom i flere andre Balkan-lande - problemer med, at flere hundrede tusinde ulovlige våben er i omløb efter borgerkrigene i regionen i 1990'erne, skriver Reuters.

I et forsøg på at få fat på nogle af de våben har det serbiske politi tilbudt amnesti til alle, der afleverer eller registrerer et ulovligt våben inden november.

/ritzau/AFP

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip