Skudglad Jørgensen ville tilbagebetale startplads med mål

Fredagens EM-kvalifikationskamp mod Albanien var stolpe ud for Nicolai Jørgensen og resten af det danske landshold.

Den 24-årige FCK'er havde fået chancen fra start i Morten Olsens offensiv og efter en svær første halvleg, kom der bedre gang i det danske spil, da Jakob Poulsen og Yussuf Poulsen kom ind fra anden halvlegs start.

Størstedelen af de danske chancer havde Nicolai Jørgensen sidste fod eller pande på, men ind kom bolden aldrig. Det ærgrede FCK-spilleren, som gerne ville have kvitteret for startpladsen med et mål.

- Det var forløsende at få 90 minutter i en kamp for landsholdet. Det var dejligt for mig, og jeg synes, det gik godt. Hvis jeg havde proppet en pind ind, så havde det været rigtig godt, men jeg er utrolig ærgerlig, fordi vi ikke fik tre point, siger Nicolai Jørgensen.

Danmarks største chance i kampen stod der også Nicolai Jørgensen på. I anden halvleg fik han nemlig sat panden på et hjørnespark fra Jakob Poulsen, men selvom de fleste tilskuere i en propfyldt Parken havde rejst sig op og var klar til at juble, kom bolden ikke over stregen.

- Det er mega uheldigt. Det var lige ved og næsten på alle de chancer, vi havde, men sådan er det nogle gange, og det er svært at forklare hvorfor, siger Nicolai Jørgensen.

Med det uafgjorte resultat har Danmark og Albanien begge 11 point, men albanerne har en kamp i hånden. Derfor er der ikke andet at gøre, end at lægge skuffelsen bag sig, mener Nicolai Jørgensen.

- Det var ærgerligt, at vi ikke fik scoret på vores chancer, og så er der ikke så meget mere at snakke om. Alle ved godt, hvad der skal til for at vinde en fodboldkamp. Så skal vi score mål, og det gjorde vi ikke i dag, så nu ser vi frem til på mandag, siger Nicolai Jørgensen.

Mandag aften møder det danske landshold Armenien på udebane, mens Albanien lægger græs til en topkamp i Elbasan, når Portugal kommer på besøg.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip