Skuespiller: Baby opkaldt efter yndlingsdyr

Skuespilleren og sangerinden Zooey Deschanel har hovedrollen som den lettere excentriske karakter Jess i komedieserien "New Girl".

Men måske lægger den skæve og kreative karakter ikke så langt fra virkeligheden. I et interview i showet "Today" afslører hun, hvordan hendes nyfødte datter fik navnet Elsie Otter.

- Vi elsker begge navnet Elsie og vi elsker oddere. De er virkelig søde, og de er også kloge. De bruger redskaber, og de holder i hånd, når de sover forklarer den 35-årige skuespillerinde.

Zooey Deschanel og hendes mand, produceren Jacob Pechenik, afslørede i begyndelsen af august, at de netop var blevet gift og havde fået deres første barn. Og det nybagte forældrepar lagde ikke skjul på stoltheden over den nyfødte tilføjelse til familien.

- Min baby kommer til at stille op som præsidentkandidat. Hun forholder sig tavs til alle de vigtigste problemstillinger, men hun er meget mere nuttet end Donald Trump, jokede "Yes Man"-skuespillerinden på Twitter.

Zooey Deschanel har taget barselsorlov fra hitserien "New Girl", og det har givet plads til en gæsterolle til "Transformers"-skuespillerinden Megan Fox. Mens karakteren Jess er væk, lejer den 29-årige skuespillerinde nemlig hendes værelse.

/ritzau/FOKUS

Dagens Gossip