Skuespiller: Derfor gik jeg bersærk på fly

Råb, skrig, gråd og voldsomme postulater om misbrug og mordtrusler.

Disse dramatiske scener udspillede sig mandag under en flyvning fra Cancún i Mexico til Los Angeles i USA, da Hollywood-stjernen Selma Blair pludselig gik fuldstændig bersærk om bord på første klasse.

Efter adskillige forlydender om hændelsen forklarer den 43-årige skuespillerinde nu årsagen til den dramatiske deroute og undskylder sin skandaløse opførsel i en erklæring, som magasinet Vanity Fair bringer eksklusivt.

- Jeg begik en stor fejltagelse i går. Efter en skøn tur med min søn og hans far blandede jeg alkohol med medicin, og det medførte et blackout, der fik mig til at sige og gøre ting, som jeg beklager dybt.

- Jeg er et fejlfyldt mennesker, som begår fejl, og jeg er fyldt med skam over hændelsen. Jeg er virkelig ked af det, lyder det videre fra skuespillerinden.

Blair havde været i Mexico med sin ekskæreste, designeren Jason Bleick, og parrets fireårige søn, Arthur, som ifølge skuespillerinden sov og desuden havde høretelefoner på, da mor gik amok.

Da flyet landede i Los Angeles, blev Blair modtaget af paramedicinere, som fragtede skuespillerinden væk på en båre.

- Jeg tager det meget alvorligt og undskylder over for alle de passagerer og besætningsmedlemmer, som jeg forstyrrede, og er taknemmelig over alle de mennesker, der hjalp mig efterfølgende, slutter hun erklæringen.

Selma Blair kan i øjeblikket ses på TV3, hvor hun er med i den biografiske dramaserie "The People v. O.J. Simpson: American Crime Story".

/ritzau/FOKUS

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip