Skuespiller dropper hovedrolle i storfilm

Skrevet af admin

14/10/2013
Efter flere måneders spekulationer blev det i sidste måned afsløret, hvem der skulle have hovedrollerne i "Fifty Shades of Grey"-filmene. Men nu skal der findes en ny Christian Grey. Den britiske skuespiller Charlie Hunnam var blevet valgt til at spille Christian Grey i filmatiseringen af de erotiske noveller, men nu er han sprunget fra. Det skriver Reuters. - Holdet bag "Fifty Shades of Grey" og Charlie Hunnam er blevet enige om at give rollen som Christian Grey til en anden, eftersom Hunnams travle program ikke giver ham tid til at forberede sig til rollen, skriver Universal Pictures i en pressemeddelelse. Den 33-årige skuespiller, der er mest kendt for sin rolle i tv-serien "Sons of Anarchy", skulle have spillet overfor skuespillerinden Dakota Johnson i filmene. Den erotiske bogserie, der er solgt i over 70 millioner eksemplarer på verdensplan, handler om den unge studerende Anastasia Steel, der møder forretningsmanden Christian Grey, som introducerer Steel for en verden af seksuel dominans. Det vides endnu ikke, hvem der skal erstatte Charlie Hunnam i "Fifty Shades of Grey". Newspaq

Dagens topnyheder

Efter flere måneders spekulationer blev det i sidste måned afsløret, hvem der skulle have hovedrollerne i "Fifty Shades of Grey"-filmene. Men nu skal der findes en ny Christian Grey.

Den britiske skuespiller Charlie Hunnam var blevet valgt til at spille Christian Grey i filmatiseringen af de erotiske noveller, men nu er han sprunget fra. Det skriver Reuters.

- Holdet bag "Fifty Shades of Grey" og Charlie Hunnam er blevet enige om at give rollen som Christian Grey til en anden, eftersom Hunnams travle program ikke giver ham tid til at forberede sig til rollen, skriver Universal Pictures i en pressemeddelelse.

Den 33-årige skuespiller, der er mest kendt for sin rolle i tv-serien "Sons of Anarchy", skulle have spillet overfor skuespillerinden Dakota Johnson i filmene.

Den erotiske bogserie, der er solgt i over 70 millioner eksemplarer på verdensplan, handler om den unge studerende Anastasia Steel, der møder forretningsmanden Christian Grey, som introducerer Steel for en verden af seksuel dominans.

Det vides endnu ikke, hvem der skal erstatte Charlie Hunnam i "Fifty Shades of Grey".

Newspaq