Skuespiller går amok på sin ekskone: Du er en forræderisk opskyllet pattegris

Skrevet af admin

22/06/2015
Charlie Sheen

Mest læste i dag

De fleste stjerner tilbragte søndagen med rørende fotos af deres fædre i anledning af den amerikanske fars dag.

Men for ulykkesmager og skuespiller Charlie Sheen skal der mere til, for at dagen er værd at huske.

Den 49-årig skuespiller gik til tasterne på det sociale medie Twitter for at lufte et par kommentarer om sine to ekskoner, 37-årige Brooke Mueller og 44-årige Denise Richards.

Kvinderne blev dog ikke behandlet ligeværdigt af deres eksmand, som de hver især har to børn med.

- Brooke M (Brokke Mueller red.) er en sexet rockstjerne-mor, som jeg holder meget af, skrev Charlie Sheen på Twitter søndag og fortsatte i et lidt andet toneleje.

- D Richards (Denise Richards red.) er en forræderisk opskyllet pattegris, skrev Sheen efterfølgende i sit tweet, som røg ud til mere end 11,5 millioner følgere, hvorefter han afsluttede seancen med:

- Glædelig fars dag.

Den følelsesladede reaktion kommer sig af, at Denise Richards på Twitter havde ærgret sig over, at Sheen ikke kunne være sammen med børnene på fars dag. 

- Hav en god tur til Mexico, Charlie. Børnene er skuffede over, at du ikke er her, skrev Denise Richards på det sociale medie.

Sheens og Richards forhold har været flygtigt de seneste år. Parret har to døtre sammen, Sam og Lola, og det tyder på, at det var dem, som Sheen og Richards skændtes om.

- Fædres rettigheder. Lad os bandlyse den løgnagtighed, som kidnappende Denise Richards-typer fylder os med. Retfærdighed til os alle, skrev Charlie Sheen sent søndag aften.

Denise Richards og Charlie Sheen giftede sig i 2002, men parret gik hver til sit i 2006.

"Anger management"-stjernen har været gift tre gange og har gennem de seneste mange år skabt store overskrifter med skilsmisser, stof- og alkoholmisbrug. Han er senere blevet anklaget for vold i hjemmet.

Se Charlie Sheens Twitter-profil her: https://twitter.com/charliesheen

/ritzau/FOKUS