Skuespiller: Jeg blev syg af falsk kokain

Når man først har sagt ja til at spille med i en af den amerikanske instruktørlegende Martin Scorseses film, er det meget svært at sige nej til noget som helst efterfølgende.

Det måtte den amerikanske skuespiller og sjove mand Jonah Hill sande, da han efter indspilningerne til den biografaktuelle "The Wolf of Wall Street" lagde sig syg. I rollen som aktiesvindleren Donnie Azoff var Hill nemlig sammen med hovedrolleindehaver Leonardo DiCaprio tvunget til at indtage temmelig groteske mængder falsk kokain. Det skriver The Observer Magazine ifølge Female First.

- Jeg sniffede så meget af det stads, at jeg fik noget i nærheden af bronkitis! Mine lunger var fyldt med pulver, og jeg blev virkelig syg i halvanden måned, siger Hill.

Pulveret, der i dette tilfælde var harmløs D-vitamin, er ifølge den sjove skuespiller helt ikonisk for Scorseses film. Og derfor havde han da heller ikke lyst til at sige fra under optagelserne.

- Jeg ville gøre det igen uden at blinke. Første gang, du sniffer falsk kokain i en Scorsese-film har du det sådan ... Jeg ved det ikke! Jeg blev pinligt berørt, fordi jeg sagde, at det er enhver skuespillers drøm. Det er det nok ikke, men for mig var det en ret ikonisk ting at gøre, fortæller han.

Filmen havde dansk biografpremiere 9. januar.

Newspaq

Dagens Gossip