Skuespiller Joseph Gordon-Levitt ville brænde sine film

Man skulle tro, at den amerikanske "Inception"-stjerne Joseph Gordon-Levitt var vant til rampelyset, for han er næsten vokset op i det. Han slog igennem som børnestjerne i 90'er-komedieserien "Mælkevejen 1. th.", men nu afslører han, at han slet ikke havde lyst til, at nogen skulle se hans skuespilpræstationer.

- Jeg ønskede inderst inde, at vi kunne tage hen og indspille, og at jeg kunne lave det arbejde, som jeg elskede, men at vi bagefter kunne brænde filmen, så folk ikke kunne se den eller genkende mig, fortæller Joseph Gordon-Levitt til ABC News.

Frygten for berømmelse har dog ikke kunne holde den 34-årige amerikaner fra de store Hollywood-produktioner. Joseph Gordon-Levitt har blandt andet haft store roller i Batman-filmen "The Dark Knight Rises", "(500) Days of Summer" og lige nu kan han opleves i filmen "The Walk", hvor han portrætterer den franske balancegænger Philippe Petit.

- Jeg tror aldrig mine forældre har lagt vægt på berømmelse. De har aldrig sagt "Ihh, er det ikke spændende? Alle kender dit navn. Du kommer til at tjene så mange penge". Jeg tror, at hvis man bare jagter berømmelse og penge, så er det en direkte opskrift på at blive ulykkelig, siger "Don Jon"-skuespilleren.

Han uddyber, at han har den samme tilgang til sit arbejde som den franske linekunstner Philippe Petit, som gik på line mellem World Trade Centers to tårne i 1974.

- I stedet bør man - ligesom Petit - gøre det, som man brænder for. Han tjente ikke nogen penge på at gå på den line. Det var ikke derfor, han gjorde det, konkluderer den 34-årige stjerne.

"The Walk" havde dansk premiere 1. oktober.

/ritzau/FOKUS

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip