Skuespiller laver ond dødsjoke mod sin far

Da George Clooney stod og manglede skuespiller til at spille en ældre version af rollen som krigsveteran i filmen "The Monuments Men", fik han den idé at spørge sin 80-årige far.

Faren, Nick Clooney, er oprindeligt journalist, men indvilligede alligevel i at hjælpe sønnike. Derfor kan man i filmens sidste scene se ham i rollen.

Men da faderen for første gang skulle se filmen, kom spøgefuglen dog op i George Clooney, der i Hollywood er kendt som lidt af en spasmager.

Han lavede en lille minde-tekst, der fik det til at lyde som om faren var død.

- Jeg gjorde noget virkelig stygt, da jeg første gang viste ham filmen. Han besøgte mig i mit hus i Italien, og jeg sad og arbejdede på klipningen. I filmens sidste scene ser man min far gå mod en kirke i et smukt lys, og så bliver skærmen sort. Det første, der kommer op er en tekst, hvor der står "Et kærligt minde om Nick Clooney", fortæller George Clooney til Access Hollywood.

- Min far kigger på mig og siger "Hvad fanden?", og jeg sagde til ham "Altså, der er jo lang tid til filmen kommer ud, og det er nemmere at fjerne end at sætte ind senere", fortæller George Clooney.

- Det syntes han overhovedet ikke var sjovt, siger han.

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip