Skuespiller: Malmros manipulerer og fordrejer

I Nils Malmros' seneste film Sorg og glæde skildres instruktørens store tragedie, hvor hans hustru i en psykose tog livet af deres ni måneder gamle datter tilbage i 1984. I filmen antydes det, at hustruen var jaloux på hans flirt med en barneskuespiller, og at det satte skub  tragedien.

Læs også: Portræt: Malmros lægger sidste brik i mindernes puslespil

Overfor Ekstra Bladet har Nils Malmros sagt, at han også i virkeligheden havde en flirt med Line Arlien-Søborg, der som 13-årig debuterede i hans film kundskabens træ og senere spillede hovedrollen i Skøheden og udyret. Men det nægter hun.

- Jeg har aldrig haft en flirt med Malmros. Man er to om en flirt, der er en gensidig relation mellem mennesker, og jeg havde IKKE sådan en flirt, siger Line Arlien-Søborg til Ekstra Bladet.

Læs også: Danske anmeldere er vilde med Malmros' livsværk

- Nils Malmros manipulerer og fordrejer for at lykkes med at iscenesætte sin film i offentligheden. Han ofrer og misbruger vores venskabelige relation for at fuldende sit værk og frasiger sig det ansvar, han alene burde tage, siger hun.

Efter at have medvirket i tre Malmros-film i 80'erne rykekde Line Arlien-Søborg om bag kameraet, hvor hun blandt var med til at lave Malmros' film Kærestesorger fra 2009.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip