Skuespiller: Mit frieri var tåkrummende

Kunsten efterligner livet. Eller også går det den anden vej.

I hvert fald er der ikke langt mellem filmkunst og livet selv for skuespiller og instruktør Ben Stiller - særligt ikke, når det kommer til at stå ansigt til ansigt med svigerfamiliens overhoved. Det skriver Female First.

Stillers frierfærd over for hans kone, skuespilleren Christine Taylor, lignede nemlig til forveksling hans egen hitfilm "Meet the Parents" - et tåkrummende møde med hele svigermekanikken og særligt den markante svigerfar. 

- Det var ligesom "Meet the Parents", bare i virkeligheden, siger skuespilleren ifølge Female First til Parade Magazine og fortsætter:

- Christines far er nemlig en ret intimiderende mand, der ejer et sikkerhedsfirma og er tidligere CIA-officer, fortæller han om frieriet, som fandt sted for 15 år siden.

Den strikse svigerfar tog dog imod Stillers anmodning om hans datters hånd med åbne arme, fortæller skuespilleren.

- Han er mand af få ord, men han var meget indbydende. Ærlig talt var jeg mere nervøs for at spørge ham, end at spørge hende, siger han.

Den 48-årige skuespiller har i dag to børn sammen med sin hustru, Ella på 11 år og Quinlin på otte. Parret har været gift siden 2000.

Ben Stiller er lige nu aktuel med filmen "The Secret Life of Walter Mitty", som han både har instrueret og spiller hovedrollen i. Filmen har dansk premiere den 25. december.

Newspaq

Dagens Gossip