Skuespiller rapper for første gang i 20 år

Ikke mange ved det, men det passer rent faktisk. Den amerikanske actionhelt Mark Wahlberg startede ikke sin karriere i filmbranchen.

Som ungdomskriminel tilbage i 1990'erne gik Wahlberg under rapper-navnet Marky Mark, hvor han var en del af rapgruppen "New Kids On The Block", som havde stor succes i USA.

Og for 44-årige Wahlberg ligger ungdomsoprøreren stadigvæk gemt inde i ham.

"Ted"-superstjernen overraskede tidligere på ugen et kedelkogt publikum på Madison Square Garden i New York City. Wahlberg trådte op på scenen, da rapperen 50-cent kaldte ham op foran flere tusinder af skrigende publikummer.

Det ledte til en unik optræden med Wahlbergs tidligere rap-venner med NKOTB-superhittet "Good Vibrations", som ramte førstepladsen på de amerikanske hitlister for mere end 20 år siden.

"Shooter"-skuespilleren har ikke stået på rap-scenen i 20 år, men markeringen af to årtiers pause fra musikkarrieren blev fejret med et brag i New York.

Blandt de originale medlemmer i "New Kids On The Block" kunne man blandt andet se Wahlbergs bror Donnie, som også var med på scenen. Han takkede sin bror for en uforglemmelig optræden.       

- Marky Mark gik på pension for 20 år siden, men jeg elsker stadigvæk at dele scenen min bror, som vi gjorde i aften, skrev Donnie Wahlberg på Twitter efter koncerten.

Mark Wahlberg kan snart ses i biografsuccesen "Ted 2", som har præmiere i de danske biografer den 16. juli.

Se videoen med Mark Wahlberg og resten af New Kids On The Block, der optræder med "Good Vibrations" her: https://www.youtube.com/watch?v=_2xfC8HzhAw

/ritzau/FOKUS

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip