Skuespiller skar sig i ansigtet for rolle

Skrevet af admin

07/10/2014
Skuespilleren Christian Bale tabte 28 kilo for at spille søvnløs, mens Daniel Day-Lewis i tre måneder opførte sig som Abraham Lincoln for at portrættere den tidligere præsident.Også skuespilleren Shia LaBeouf tager tilsyneladende drastiske metoder i brug for at træde helt ind i en karakter. Det afslører hans medspiller Logan Lehman fra krigsfilmen "Fury" i et interview med magasinet GQ ifølge avisen Daily Mail.- Vi sad og fik lagt teatersminke på og fik blandt andet lavet kunstige ar. Jeg syntes, det så virkeligt ud, men Shia mente slet ikke, at arrene så autentiske ud, fortæller LaBeoufs medspiller og fortsætter:- Så gik Shia ud fra makeup-traileren, tog en kniv og skar sig selv i ansigtet. Han blev ved at pille arrene op gennem indspilningerne, beretter Lerman.Og ansigtsarrene var ikke det eneste, LaBeouf gjorde ved sig selv for at leve sig ind i rollen, afslører Leman.- Han fik også en tandlæge til at fjerne en af tænderne i undermunden. Og så gik han ikke i bad under optagelserne og lærte desuden kampvognen at kende til ekspertniveau, lyder det fra Leman.LaBeouf delte også et billede af tandfjerningen på Twitter under indspilningerne.- Når du får en rolle at sætte tænderne i, så gør det, skrev den 28-årige von Trier-stjerne dengang.Indspilningerne gik hen og blev så autentiske for LaBeouf og medspilleren Brad Pitt, at de to var ved at ende i håndgemæng med en anden skuespiller på grund af en misforståelse i manuskriptet.Skuespilleren skulle spytte på Pitt og LaBeoufs kampvogn, men de troede, at den spyttende skuespiller gjorde det i ren provokation.- Vi blev rasende på ham, fordi kampvognen føltes som vores hjem. Så mens kameraer rullede, rasede vi: "Du har bare at gøre det dér møg rent," har Pitt tidligere fortalt til magasinet GQ. "Fury" får dansk biografpremiere 13. november.Se LaBeouf efter tandlægens indgreb: https://twitter.com/thecampaignbook/status/339895802904334337Newspaq

Mest læste i dag

Skuespilleren Christian Bale tabte 28 kilo for at spille søvnløs, mens Daniel Day-Lewis i tre måneder opførte sig som Abraham Lincoln for at portrættere den tidligere præsident.

Også skuespilleren Shia LaBeouf tager tilsyneladende drastiske metoder i brug for at træde helt ind i en karakter.

Det afslører hans medspiller Logan Lehman fra krigsfilmen "Fury" i et interview med magasinet GQ ifølge avisen Daily Mail.

- Vi sad og fik lagt teatersminke på og fik blandt andet lavet kunstige ar. Jeg syntes, det så virkeligt ud, men Shia mente slet ikke, at arrene så autentiske ud, fortæller LaBeoufs medspiller og fortsætter:

- Så gik Shia ud fra makeup-traileren, tog en kniv og skar sig selv i ansigtet. Han blev ved at pille arrene op gennem indspilningerne, beretter Lerman.

Og ansigtsarrene var ikke det eneste, LaBeouf gjorde ved sig selv for at leve sig ind i rollen, afslører Leman.

- Han fik også en tandlæge til at fjerne en af tænderne i undermunden. Og så gik han ikke i bad under optagelserne og lærte desuden kampvognen at kende til ekspertniveau, lyder det fra Leman.

LaBeouf delte også et billede af tandfjerningen på Twitter under indspilningerne.

- Når du får en rolle at sætte tænderne i, så gør det, skrev den 28-årige von Trier-stjerne dengang.

Indspilningerne gik hen og blev så autentiske for LaBeouf og medspilleren Brad Pitt, at de to var ved at ende i håndgemæng med en anden skuespiller på grund af en misforståelse i manuskriptet.

Skuespilleren skulle spytte på Pitt og LaBeoufs kampvogn, men de troede, at den spyttende skuespiller gjorde det i ren provokation.

- Vi blev rasende på ham, fordi kampvognen føltes som vores hjem. Så mens kameraer rullede, rasede vi: "Du har bare at gøre det dér møg rent," har Pitt tidligere fortalt til magasinet GQ.

"Fury" får dansk biografpremiere 13. november.

Se LaBeouf efter tandlægens indgreb: https://twitter.com/thecampaignbook/status/339895802904334337

Newspaq