Skuespiller: Stjernestatus gør kvinder vilde

Der er mange fordele ved at leve det højt profilerede liv som internationalt kendt skuespiller.

En af de mere åbenlyse er måske succesraten hos det modsatte køn, der for tysk-irske Michael Fassbender er steget gevaldigt, siden han for alvor er slået igennem på det store lærred i film som for eksempel "Inglorious Basterds". Det fortæller han til magasinet GQ America.

- Jeg får mange flere venner, hvis du ved, hvad jeg mener? Du får meget større succes med hensyn til for eksempel at tale med en pige. Hun er lige pludselig mere interesseret i mig. Jeg ved, at for tre år siden, da ville hun være skredet efter to sætninger fra min mund, siger Fassbender.

Den 36-årige skuespiller, hvis længste forhold i følge ham selv varede to år, bliver til tider forundret over, at kvinder overhovedet har tålmodighed med ham.

- Jeg kan huske, at jeg sad ved det her bord og var i gang med at tale med en pige. Jeg tænkte: "Gud, jeg er så kedelig lige nu", men hun var sådan: "Det er så interessant!". Jeg tænkte: "Ved du hvad? For fem år siden ville det her ikke have været interessant", fortæller skuespilleren.

Michael Fassbender afslører samtidig, at hans virkelige personlighed ligger meget langt fra de ofte mørke og plagede karakterer, han er kendt for at portrættere i sine mange storfilm.

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip