Skuespiller tog på kaktustrip i Chile

Tænker man på hans rolle i komediehittet Superbad, så er det svært at forestille sig, at han kunne finde på at tage stærke, psykedeliske stoffer som andet end et uheld.

Men den kejtede skuespiller Michael Cera vil ikke sættes i bås. Derfor medvirker han for tiden i en lang række mere eller mindre skæve film, ligesom man på YouTube kan se en række kortfilm, som den ambitiøse Cera selv har produceret.

I sin nyeste film, "Crystal Fairy & the Magical Cactus and 2012", tager han jagten på nye sider af sit talent endnu et skridt videre. Som titlen antyder handler filmen om en gruppe unge menneskers jagt på den psykoaktive kaktus San Pedro. Og på instruktøren Sebastián Silvas opfordring indtog de fem unge - Cera inkluderet - selvsamme kaktus under optagelserne. Det fortæller han til The Guardian.

- Sebastián foreslog det som en meget frivillig mulighed: "Vi kunne måske gøre det her. Se, hvad der sker". Han sagde: "Hvis alle får det dårligt, så kan vi slukke for kameraet og arbejde videre i morgen". Så det var meget blidt. Jeg gik helt ind for det. Og det var ikke sådan, at hele holdet gjorde det, så vi fik ikke en dag, hvor alle flippede ud. Det var bare en måde at se, om der ville ske noget interessant under optagelserne, siger 25-årige Cera.

Filmen er indtil videre den anden i rækken af Silvas film, som Michael Cera har spillet med i. Den første er thrilleren "Magic Magic", der også foregår i instruktørens hjemland Chile.

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip