Skuespillere i lavpris-bryllup: 800 kroner

Verdens Værste Bryllup.

Det var teksten, som skuespillerparret Dax Shepard og Kristen Bells venner havde fået indprentet på bryllupskagen, da de to forlovede gav hinanden bryllupsringe på den 17. oktober. De kunne nu lige så godt have skrevet Verdens Billigste Bryllup, for de to Hollywood-stjerner endte med en total udgift på 142 dollar eller knap 800 danske kroner. Det fortæller Shepard i talkshowet Jimmy Kimmel Live.

- Vi tog ind på rådhuset i Beverly Hills, og alt i alt, inklusiv benzin for turen derhen, røg der 142 dollar op af lommen, siger ægtemanden.

De vittige venner gæstede brylluppet, men først efter vielsen.

- Vores venner kom ind på rådhuset senere, men det var kun Kristen og jeg på det her ensomme rådhus, så de havde den her kage med. "Verdens Værste Bryllup". Hvor mange mennesker kan sige, at de holdt "Verdens Værste Bryllup"?, spørger Dax Shepard.

Parret, der har kendt hinanden siden 2007, blev forlovet i 2010. Dengang lovede de dog, at de ikke ville blive gift, før deres hjemstat Californien tillod ægteskab mellem par af samme køn. Det skete for alvor den 27. juni i år.

Newspaq

Dagens Gossip