Skuespilleren Charlie Sheen bekræfter hiv-smitte

Skrevet af admin

17/11/2015

Dagens topnyheder

Rygterne har svirret længe. Og nu fortæller den amerikanske skuespiller Charlie Sheen åbent, at han er smittet med hiv.

Det sker tirsdag i det amerikanske talkshow "The Today Show".

- Jeg er her for at indrømme, at jeg er hiv-positiv, siger han i programmet, som han har sagt ja til at medvirke i for at stoppe de mange historier, der har været omkring hans person den seneste tid.

- Jeg bliver nødt til at stoppe de bølger af angreb, der truer mig og mange andre.

Rygterne går blandt andet på, om den 50-årige skuespiller har haft ubeskyttet sex med kvinder, selv om han har vidst, at han har været smitte med hiv. Og som derved også risikerer at være blevet smittet.

Det er dog ikke et rygte, han vil vedkende sig.

- Umuligt. Jeg ved ikke, hvordan jeg i første omgang har fået hiv, siger han i programmet.

Stoffer, sex og ikke mindst skandaler har fyldt medierne med overskrifter om den 50-årige skuespiller. Han har været gift tre gange, har fem børn og et barnebarn, og så var han i sin storhedstid den bedst betalte serieskuespiller i verden.

Han startede sin karriere i 1980'erne med gennembrudsrollen i Oliver Stone-filmen "Platoon" i 1986. Siden har han spillet med i en lang række film.

Men i 00'erne skiftede Sheen de mange filmroller ud med de få tv-roller, som de fleste kender ham fra i dag.

Først overtog han den amerikanske skuespiller Michael J. Fox' rolle i successerien "Spin City", hvor han blev i to år som Charlie Crawford.

Og de to næste roller, Sheen trådte ind i, var også med fornavnet Charlie, nemlig Charlie Harper i den populære serie "Two and a Half Men" og Charlie Goodson i "Anger Management".

/ritzau/