Skuespillerinde anholdt for at sende giftbrev til Obama

Nu er hun imidlertid blevet verdensberømt med et slag, men det er ikke på grund af hendes evner på skærmen.

I sidste måned udpegede Shannon Guess sin mand, Nathan Richardson, som gerningsmanden bag giftbreve sendt til præsident Barack Obama og New Yorks borgmester, Michael Bloomberg. Politiet har dog ikke været i stand til at finde beviser for mandens skyld, og fredag valgte man i stedet at arrestere skuespillerinden selv.

Ifølge CNN mistænker politiet i Texas den 38-årige Shannon Guess for at have sendt brevene, der indeholdt giftstoffet ricin, og efterfølgende forsøgt at skyde skylden på sin mand. Parret er ved at blive skilt, og ifølge Nathan Richardsons advokat var hans hustru ude på at hævne sig.

»Jeg kender til flere faktorer i sagen, der indikerer, at hun forsøgte at få ham uskyldigt anklaget,« siger advokat John Delk til USA Today.

Brevene til Obama og Bloomberg blev ifølge FBI sendt fra byen Shreveport i Louisiana, omkring 150 kilometer fra Shannon Guess’ hjem i New Boston, Texas. Brevene blev opsnappet i sikkerhedskontroller, inden de nåede frem til de to politikere.

Inden hun blev anholdt, sendte Shannon Guess en udtalelse til det amerikanske underholdningsmedie E! Online, hvor hun nægtede sig skyldig. Det vides ikke, hvordan hun forholder sig til anklagen nu.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip