Skuespillerinde blev kun 66 år: Død af kræft

Skrevet af admin

27/10/2014
Den amerikanske skuespillerinde Marcia Strassman er død. Hun blev 66 år. Skuespillerinden, der blandt andet er kendt fra 70'er-tv-serien "M*A*S*H", døde i fredags efter lang tids kamp mod brystkræft, oplyser hendes søster Julia Strassman, skriver Toronto Sun.- Hun var den sjoveste og klogeste person, jeg nogensinde har kendt, siger søsteren om Marcia Strassman og fortsætter:- Og talentfuld. Hun vidste alt. Nu kan jeg ikke længere ringe til hende og spørge om noget. Også folk i branchen har udtryk deres sorg over skuespillerindens død. - Jeg vil gerne fortælle jer, at en sjov og talentfuld ven er død, skriver sangerinden Cher på Twitter. Marcia Strassman er ud over sin rolle i tv-serien også kendt fra en anden 70'er-serie "Welcome Back, Kotter".Inden hun selv blev diagnosticeret med brystkræft, var Marcia Strassman aktiv i kampen for rejse penge til mere kræftforskning og helt i skuespillerindens ånd, har familien bedt om, at folk donerer penge i Marcia Strassmans navn til USA's svar på Kræftens Bekæmpelse frem for at sende blomster til begravelsen. Newspaq

Dagens topnyheder

Den amerikanske skuespillerinde Marcia Strassman er død. Hun blev 66 år.

Skuespillerinden, der blandt andet er kendt fra 70'er-tv-serien "M*A*S*H", døde i fredags efter lang tids kamp mod brystkræft, oplyser hendes søster Julia Strassman, skriver Toronto Sun.

- Hun var den sjoveste og klogeste person, jeg nogensinde har kendt, siger søsteren om Marcia Strassman og fortsætter:

- Og talentfuld. Hun vidste alt. Nu kan jeg ikke længere ringe til hende og spørge om noget.

Også folk i branchen har udtryk deres sorg over skuespillerindens død.

- Jeg vil gerne fortælle jer, at en sjov og talentfuld ven er død, skriver sangerinden Cher på Twitter.

Marcia Strassman er ud over sin rolle i tv-serien også kendt fra en anden 70'er-serie "Welcome Back, Kotter".

Inden hun selv blev diagnosticeret med brystkræft, var Marcia Strassman aktiv i kampen for rejse penge til mere kræftforskning og helt i skuespillerindens ånd, har familien bedt om, at folk donerer penge i Marcia Strassmans navn til USA's svar på Kræftens Bekæmpelse frem for at sende blomster til begravelsen.

Newspaq