Skuespillerinde: Fans lyttede til mit tisseri

Skrevet af admin

21/01/2014
Det burde være en privat affære at gå på toilettet - selv for store Hollywood-skuespillere. Men sådan er det ikke altid, og forrige weekend under Golden Globe-prisuddelingen gik det hårdt ud over Meryl Streep, der ikke fik sin tur på tønden i fred.Skuespillerinden var i en pause i showet gået på toilettet, og da hun havde indtaget en bås, kunne hun tydeligt fornemme, at hun havde sat gang i et postyr.- Jeg kunne mærke, at der var folk uden for båsen, der stod på lur og lyttede efter, hvornår jeg var færdig derinde, fortæller hun ifølge Female First.Men selvom det var en noget uvant situation for skuespillerinden, så tog hun den i stiv arm. Hun prøver nemlig altid at opføre sig høfligt, når fans gerne vil foreviges med hende - uanset hvor.Det, der irriterer hende er, at det tager så lang tid for dem at få taget et billede.- Det første skud er aldrig godt nok til dem, siger hun.Meryl Streep er nomineret til en Oscar for sin rolle i filmen "August Osage County".Newspaq

Dagens topnyheder

Det burde være en privat affære at gå på toilettet - selv for store Hollywood-skuespillere. Men sådan er det ikke altid, og forrige weekend under Golden Globe-prisuddelingen gik det hårdt ud over Meryl Streep, der ikke fik sin tur på tønden i fred.

Skuespillerinden var i en pause i showet gået på toilettet, og da hun havde indtaget en bås, kunne hun tydeligt fornemme, at hun havde sat gang i et postyr.

- Jeg kunne mærke, at der var folk uden for båsen, der stod på lur og lyttede efter, hvornår jeg var færdig derinde, fortæller hun ifølge Female First.

Men selvom det var en noget uvant situation for skuespillerinden, så tog hun den i stiv arm. Hun prøver nemlig altid at opføre sig høfligt, når fans gerne vil foreviges med hende - uanset hvor.

Det, der irriterer hende er, at det tager så lang tid for dem at få taget et billede.

- Det første skud er aldrig godt nok til dem, siger hun.

Meryl Streep er nomineret til en Oscar for sin rolle i filmen "August Osage County".

Newspaq