Skuespillerinde: Far tror ikke på min succes

Den 41-årige stjerne Amy Adams er blandt andet kendt for filmene "Catch Me If You Can" og " Eventyr i New York", men hendes far har aldrig troet på hendes karriere som skuespiller.

Da Amy Adams besluttede at gå den vej, mente hendes far ikke, at hun havde det, han kalder "dræberinstinkt". Noget han mener, der skal til for at kunne klare det barske miljø i Hollywood.

- Jeg tror ikke, min far troede, jeg kunne få så meget succes, fortæller Amy Adams ifølge Bang Showbiz til det britiske GQ Magazine.

Skuespillerinden fortæller også, at hendes far bakker hende op nu, men at han gerne vil være realistisk på hendes vegne. Selv om hun har vundet et hav af priser, så fortæller hun, at han gang på gang prøver at gøre det klart for hende, at det er usandsynligt, at hun vinder de priser, hun bliver nomineret til.

Men på trods af, at han lyder som lidt af en lyseslukker, så mener skuespillerinden ikke, at hendes far mener det på en negativ måde, når han maner hendes forventninger til jorden.

- Jeg tror, han synes, min succes er overraskende. Men det er bare hans personlighed. Han er lidt sjov på den måde, siger hun.

Amy Adams kan snart ses i filmen "Batman v Superman: Dawn of Justice"

/ritzau/FOKUS

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip