Skuespillerinde indlagt med fødselsdepression

I december sidste år blev 26-årige Hayden Panettiere mor til en lille pige. Men hvad der skulle være den lykkeligste tid i den unge skuespillerindes liv blev overskygget af en fødselsdepression. Derfor har "Heroes"-stjernen nu ladet sig indlægge for at blive behandlet, bekræfter Hayden Panettieres talsperson ifølge Huffington Post.

- Hayden Panettiere har frivilligt valgt at søge professionel hjælp på et behandlingscenter, da hun i øjeblikket kæmper med en fødselsdepression, lyder den officielle udmelding.

En fødselsdepression kan blandt andet give humørsvingninger, problemer med at knytte sig til sit barn, træthed, angst og tanker om selvskade, skriver netmediet.

- Der er mange misforståelser, og jeg føler at mange mennesker ikke tror, at det er rigtigt, at det er noget, man selv har digtet inde i hovedet, har Hayden Panettiere udtalt om fødselsdepressioner i talkshowet "Live with Kelly and Michael".

- De tænker "Det er bare hormoner" og fejer det af, som om det ikke rigtig er noget. En fødselsdepression er fuldstændig ukontrollerbar, det er virkelig smertefuldt og skræmmende, og kvinder har brug for en masse støtte, udtalte "I Love You, Beth Cooper"-skuespillerinden.

/ritzau/FOKUS

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip