Skuespillerinde må opgive børnene

Skrevet af admin

12/08/2015

Dagens topnyheder

Ved skilsmisser følger hårde beslutninger ofte med, og det har den amerikanske skuespillerinde Kelly Rutherford måtte sande, da hun tirsdag skulle sige farvel sine to børn, der skal bo permanent hos hendes eksmand Daniel Giersch.

Eksmanden bor i Monaco, mens Kelly Rutherford bor i USA. Børnene på seks og otte år har derfor pendlet frem og tilbage mellem Europa og USA. Ifølge Fox News har Giersch hevet Rutherford i retten, da hun ifølge ham ikke ville sende børnene tilbage til ham efter en sommerferie i 2013.

Retssagen endte med, at Kelly Rutherford må overgive børnene over overlade dem til sin eksmands mor, som eskorterer dem til Monaco. 

Striden bunder i, at Daniel Giersch efter sigende ikke kan komme ind i USA på grund af visumproblemer. Dog fortæller Rutherford til Fox News, at det virker mistænkeligt, at han ikke kan komme ind i USA.

- Hans arbejdsvisum er i udu, men selv kriminelle kan komme ind i USA for at se deres børn, så hvorfor skulle han ikke kunne? Det stiller Kelly Rutherford spørgsmål ved i et interview med Fox News.

 I 2013 fik Giersch den primære forældremyndighed over de to børn på grund af hans situation.

Daniel Gierschs mor, Rita Giersch, fortæller til Fox News, at børnene ikke ser ud til at være påvirkede af rettens beslutning.

- Børnene ser ikke ud til at mangle noget. De kyssede deres mor pænt farvel, sagde Rita Giersch tirsdag. 

Daniel Gierschs advokat Robert Michaels fortæller, at Daniel Giersch har inviteret sin ekskone til Monaco for at være med til børnenes første skoledag.

I september vil der være endnu en høring om, hvem af forældrene der skal bestemme over børnenes skolegang. 

I interviewet med Fox News kommenterer Kelly Rutherford på sagen.

- Det, der er sket de seneste år, er så forfærdeligt, at jeg ikke troede, det var muligt, fortæller Kelly Rutherford i interviewet og fortsætter. 

- Jeg forstår ikke, hvorfor mine børn skal sendes til et fremmed land, når de kommer fra USA.

Se hele interviewet med Kelly Rutherford her: http://www.foxnews.com/entertainment/2015/08/11/kelly-rutherford-forced-to-give-children-to-grandmother-send-them-back-dad/

/ritzau/FOKUS