Skuespillerinde taler ud om berømt utroskab

Han ville sikkert ønske, at han havde haft tonede ruder.

Men det havde han ikke, den britiske filminstruktør Rupert Sanders, der tilbage i juli 2012 blev taget med kyssetøjet fremme, mens han plantede det solidt på skuespillerinden og Twilight-stjernen Kristen Stewarts læber.

De to kollegaer, der på tidspunktet netop havde sendt blockbusteren "Snow White and the Huntsman" på gaden, befandt sig i en bil væk fra hver deres respektive partnere.

Nu godt et år efter afsløringen er Sanders' ekskone, skuespillerinden og modellen Liberty Ross, klar til at tale om hendes kendismands utroskab.

- Det var forfærdeligt. Det var virkelig det værste. Jeg har ikke ord, der kan beskrive, hvad vi gik igennem. Men jeg tror, at for mit vedkommende, der bliver noget nødt til at dø fuldstændigt, før der kan komme en genfødsel. Og jeg har det som om, jeg gennemgår sådan én, fortæller Ross til magasinet Vanity Fair.

Liberty Ross, der flyttede fra Storbritannien med Rupert Sanders for at gavne hans karriere, afslører samtidig, at hun efterfølgende forsøgte at få ægteskabet til at køre videre på Sanders' opfordring. Men det gik ikke.

- Jeg er ikke typen, der giver op. Jeg har gjort alt, jeg kunne, for at være den perfekte kone og mor og virkelig støtte op om min mand. Men jeg havde bare ikke mere at give tilbage, siger hun.

Ross har været koblet sammen med musikproducer Jimmy Lovine siden januar i år.

Newspaq

Dagens Gossip